2014 Çin Takvimine Göre Cinsiyet ve Yaş Hesaplama

  • ALTERNATİFTIP
  • 2014 Çin Takvimine Göre Cinsiyet ve Yaş Hesaplama için yorumlar kapalı
  • 2.115 kez görüntülendi

2014 Çin Takvimine Göre Cinsiyet ve Yaş Hesaplama

İlk önce şunu belirtmek istiyorum; aslında bu konuyu daha önce sitede yayınlamıştık ama bazı ihtiyaçlardan dolayı tekrar yazımızı güncelleme gereksinimi duydum.

Eminim ki gebe kalan her anne adayının hatta bebek bekleyen her baba adayının kafasında beliren en önemli soru çocuğunun cinsiyeti olsa gerek. Size aktaracağım yöntem ile bebeğin cinsiyetini daha bebek anne rahmine düşmeden öğrenebilir hatta bu hesaplama yöntemine göre bebeğin cinsiyetini siz belirleyebilirsiniz. Bunun formülü ise Çin takvimi.

Bilmeniz gereken şey çok basit. Hangi ayda hamile kaldınız? Kaç yaşında hamile kaldınız? Eğer cevabı oldukça basit olan bu iki soruyu bilirseniz bebeğin cinsiyetini Çin takvimi ile belirleyebilirsiniz. Sakın yanlış duyduğunuzu düşünmeyin.

Aslına bakarsanız bu yöntem Çin’de yaklaşık 700 yıldır kullanılıyor ve bebeğin cinsiyetini daha doğmadan öğrenebiliyor hatta istediğiniz cinsiyete göre hamile kalacağınız günü ayarlayabiliyorsunuz. Annenin yaşını ve hamile kaldığı ayı eğer doğru biliyorsanız ve Çin Takviminin doğru çıkmadığı durumlardan korunma şartıyla emin olun bebeğin cinsiyetini yüzde 98 oranında doğru olarak hesaplayabilirsiniz.

Unutmayın ki Çin Takvimi miladi takvim gibi değil. Her sene değişiklik gösteriyor ve bu sebepten dolayı her sene yenileniyor. Ben size bu yazımda 2014 Çin Takvimi ile cinsiyet hesaplama ve cinsiyet belirleme hakkında bilgi vermek istiyorum.

2014 Çin Takvimini kullanmak ise çok basit. Annenin hamile kaldığı yaş ile hamile kaldığı ayı birleştirin. Karşınıza çıkan cinsiyet bebeğinizin cinsiyeti olacak.

Fakat ne yazık ki bazı durumlarda Çin Takvimi tutmuyor veya sapıyor. Eğer ki sıraladığımız durumlardan bir tanesi bile sizde varsa takvim sapacak ve cinsiyet tutma ihtimali en aza inecektir. İşte bu durumlar; Daha önce erken doğum yapanlarda ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bayanlarda, doğum kontrol yöntemi ile korunduktan sonra ilk adet döneminde hamile kalanlarda ve son olarak herhangi bir sebeple bir önceki hamileliğiniz sonlandıktan sonra 12 ay geçmeden yeniden hamile kalırsanız 2014 Çin Takvimi doğru sonu vermeyecektir.

Eğer ki kendiniz hesaplama yapamıyorsanız, doğum tarihinizi ( gün-ay-yıl şeklinde) ve hamile kaldığınız ayı yorum yazarak yardım isteyebilirsiniz. En kısa sürede yorumunuza cevap verilecektir. 

Bunu da belirttikten sonra bu sefer de benim sizden küçük bir ricam var. Lütfen konuda yazılanlar size yardımcı olmuş ve sizi aydınlatmış ise; facebook beğen ve paylaş ya da tweet kutucuklarını kullanarak bu faydalı yazıyı daha çok insana ulaştırır mısınız?

2018 Çin Takvimi ile cinsiyet belirleme ve hamilelik hesaplama tablosu için konuya gitmeniz yeterlidir.

2014-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama

Bu yazı 2014 çin takvimi yaş hesaplama otomatik cinsiyet hesaplama bebek cinsiyeti hesaplama bulma nedir 2014 çin takvimine göre ne yılı cinsiyet hayvanı çin takvimi doğrumu yaş hesabı ne kadar ne derece doğru güvenilir nasıl kullanılır neye göre hesaplanır kullananlar kullanıcı yorumları nasıl uygulanır bakılır konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.

cin takvimi 2014, çin takvimi 2014 cinsiyet belirleme, 2014 çin takvimi, cin takvimine gore cinsiyet belirleme 2014, çin takvimine nasıl bakılır, çin takvimi cinsiyet belirleme 2014, 2014 çin takvimi cinsiyet belirleme, çin takvimi, çin takvimi nasıl bakılır, cin takvimi2014

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.