2012 Çin Takvimi ile Cinsiyet Belirleme

  • ALTERNATİFTIP
  • 2012 Çin Takvimi ile Cinsiyet Belirleme için yorumlar kapalı
  • 1.138 kez görüntülendi

2012 Çin Takvimi ile Cinsiyet Belirleme

LÜTFEN KONUNUN TAMAMINI DİKKATLİCE OKUYUN

Kadınların en büyük hayalidir evlilik ve arkasından bebek sahibi olmak. Sadece kadınlarımız değil erkeklerimizde mutlu bir yuva kurup çocuk sahibi olmayı çok isterler. Kimisi erkek, kimisi ise kız bbek sahibi olmayı isterler. Elbette ki öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat herkesin tek dileğidir. Ama bilmelisiniz ki artık istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilirsiniz. Bunu nasıl yapıcaz diyenler var mutlaka, formülün adı çin takvimi. Bu takvimin tutmadığı durumlar var tabiki de. Ama emin olun çin takvimini kullanarak istediği cinsiyette bebek sahibi olanların sayısı hiçte azımsanacak gibi değil.

Hangi ayda ve kaç yaşında hamile kaldınız? Bu iki sorunun yanıtını biliyorsanız, Çin’de 700 yıldır uygulanan çin takvimi yöntemini kullanarak çocuğunuzun cinsiyeti konusunda doğru bir tahminde bulunabilirsiniz.

Asya ülkelerinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için Çin Takvimi ve halk inanışlarına da başvuruyor.

Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 98 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin’de 700 yıldır kullanılıyor.

Takvime göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor.

Unutmamanız gereken en önemli nokta erken doğum yapanlarda ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bayanlarda yanlış sonuçlar çıkabiliyor. Ayrıca doğum kontrol yöntemi ile korunduktan sonra ilk adet döneminde hamile kalan bayanların sonuçları tutmayabiliyor. Korunmayı bıraktıktan sonra mümkünse ikinci adet döneminde gebe kalmaya çalışınız.

Yaşınızı bulduktan sonra hamile kaldığınız ayı tesbit edin. Son adet gördüğünüz ay değil, ilişkiye girerek hamile kaldığınız ay tabloda bakmanız gereken aydır.

ÇÖZÜM ÇOK BASİT. YAŞINIZI HESAPLAYABİLİYORSANIZ TABLODA HAMİLE KALDIĞINIZ AYA BAKIN YETER

2018 Çin Takvimi ile cinsiyet belirleme ve hamilelik hesaplama tablosu için konuya gitmeniz yeterlidir.

Bu yazı Sağlık ve Gebelik tarafından çin takvimiyle cinsiyet belirleme, çin takvimiyle yaş hesaplama, çin takvimiyle ilgili yorumlar, çin takvimi ile yaş hesaplama, çin takvimi ile cinsiyet, 2012 çin takvimi, çin takviminin doğruluğu, çin takviminin güvenilirliği, çin takvimi nasıl hesaplanır, çin takvimi nasıl kullanılır, nasıl uygulanır, nasıl bakılır, çin takvimi 2012 cinsiyet hesaplama konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.

çin takvimi 2012, 2012 çin takvimi, çin takvimi, çin takvimine göre cinsiyet belirleme 2012, çin takvimine göre cinsiyet 2012, çin takvimi cinsiyet belirleme 2012, cinsiyet belirleme, çin takvimi 2012 cinsiyet belirleme, çin takvimi bebek cinsiyeti 2012, çin takvimine göre cinsiyet

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.