Erkeklik Gücünü Arttıran Macun Terkipleri
Erkeklik Gücünü Arttıran Macun Terkipleri
BAL İLE ISIRGAN TOHUMU MACUNU
Yarım kilo bala üçte bir oranında ısırgan tohumu, kırk gr. günlük, yirmişer gr. zencefil ile havlıcan katılır. Bunlar iyice karıştırılıp döğüldükten sonra macun yapılır. Akşamları yatmadan kısa bir süre önce birer kahve kaşığı ya da birer yumurta sarısı büyüklüğünde alınır, ilk üç gün denemeye girişilmezse daha iyi (hayırlı) olur. Dördüncü günü erkeklik gücünün en azından üç katı arttığı görülür.
Isırgan tohumu daha önce döğülür, un durumuna getirilir, sonra bal ile tuzsuz tereyağında bulamaç yapılıp birer yemek kaşığı alınırsa, daha etkili olur. Ancak bunun sürekli olarak alınması, macunun üç günden çok saklanmaması gerekir. Macun, yaz döneminde yapılacaksa, ısırganın tohumları yeşil olduğundan iki üç günden çok dayanmaz. Bu nedenle alınacak macunun günlük olması, ya da en çok iki günde bir yapılması gereği vardır. Kış aylarında tohumlar iyice kuruduğundan macun birkaç gün saklanabilir.
Erkeklik Gücünü Arttıran Macun Terkipleri 2
BADEMLİ MACUN
Badem özel olarak ezilir, «badem ezmesi» denen tatlının yapılışındaki duruma getirilir, üzerine kendi ağırlığının dörtte biri oranında döğülmüş fındık içi ekilir, bademin ağırlığınca katı kaymakla karıştırılıp 200 gr. süzme balla macun durumuna getirilir. Badem ezilirken kabuğunun çıkarılması gerekir.
Erkeklik Gücünü Arttıran Macun Terkipleri3
ÇINAR MACUNU(Ekeklik Gücünü Artırıyor)
Çınar çiçekleri ılık suda yıkanır, ince bir bezden süzülür. Kurutulduktan sonra balla karıştırılır. Bir süre saklanıp yemeklerden önce birer yemek kaşığı yenir. Bunun günde üç kez, en azından üç gün aralıksız, alınması gerekir.
Bu macun yaz, kış alınabilir. Yalnız, çınar çiçeklerine toz, ya da yabancı bir nesnenin karışması önlenir. Bütün yıl boyunca bunu uygulama olanağı olan kimselerin her on yılda bir yıl yaşlandıkları, daha açıkçası onda dokuz (9/10) genç kaldıkları görülür. Çınar çiçeklerinin doğal olarak yetiştiği yerlerde, genellikle kıyı bölgelerinde bu macunu uyguladıkları bilinir. Kimilerinin «Arım olsun çınar çiçeği de yerim» demeleri bu yüzdendir, işin gerçeğini bilmeyenler; Şu kimse ne az yemekle yetiniyor, çınar yaprağı, çınar çiçeği bile yiyerek yaşıyor, derler.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.